Сряда, 15:00 часът. Докато в парламента депутатите обсъждат актуализацията на бюджета на

...
Сряда, 15:00 часът.
Докато в парламента депутатите обсъждат актуализацията на бюджета на
Коментари Харесай

Пламен Бобоков и Христо Иванов се срещнаха в джип пред парламента

Сряда, 15:00 часът.

Докато в парламента депутатите разискват актуализацията на бюджета на Държавното публично обезпечаване и парите за пенсии, на паркинга извън се организира странна среща. Съпредседателят на “Демократична България ”  Христо Иванов  изненадващо се качва в голям тъмен джип и е засечен от фоторепортер на “България през днешния ден ”.

Иванов остава в колата към 10 минути, след което слиза и бързо се връща в Народното събрание. Минута по-късно от другата врата на джипа слиза бизнесменът Пламен Бобоков , качва се на предната седалка и колата си потегля.

След срещата Пламен Бобоков  се реалокира от задната на предната седалка на джипа и си потегли.

Двамата са се срещнали, с цел да обсъдят културен проект, обвързван с Русе, обясниха пред “24 часа ” в четвъртък от офиса на Пламен Бобоков.

Потърсен от “24 часа ”,  Христо Иванов  разказа малко повече за срещата, само че без да навлиза в елементи. Имаме разнообразни тематики, които обсъждаме с господин Бобоков , свързани в това число с негови разнообразни културни проекти, нищо политическо няма в този диалог, каза той. Но на този стадий не можел да каже детайлности. Ще разясняваме това, в случай че въобще се стигне до конкретика, изясни съпредседателят на “Демократична България ”.

Депутатът бързаше да се върне за дебатите по оставката на парламентарния началник.

Той не виждал нищо притеснително в това, че срещата се е провела на паркинга на парламента.

Г-н Бобоков поиска среща с мен. Аз по принцип не се укривам от срещи. Видяхме се, поговорихме. Нямах доста време през вчерашния ден да се виждаме, тъй като беше много динамичен ден, както знаете. Затова просто му споделих да се забележим на паркинга да поговорим. Нито е било някакъв опит да се крием, нито нищо, тъй като не по този начин се вършат скришните срещи. И в този смисъл може и това да видите в тази среща. Поговорихме за някакви тематики, които той сложи, свързани с някакви културни техни инициативи на фамилията му. Това беше, разказа Иванов.

Той не бил обезпокоен, че Пламен Бобоков  беше обект на прокурорски инспекции, като посочи, че те “се разпаднаха ”.

Срещу Бобоков  има две производства.

Едното е делото за боклука, което беше импортирано в спецсъда, само че след това върнато. А другото беше следствието за търговия с въздействие, за което осъди прокуратурата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР